Grosir Silky Liquid Foundation 8 warna tanpa Bobot 30ml kanthi tekstur krim alami lan Formula Pelembab

Katrangan singkat:

Apa Kuwi?
Yayasan Cairan Silky iki minangka tekstur tanpa bobot, Gamelan, ing formula pelembab, bisa mbantu nggawe dandanan krim lan ora palsu nalika dipakai ing rai.


Detail Produk

Iki Yayasan Cairan Silky minangka tekstur tanpa bobot, Gamelan, ing formula pelembab, bisa mbantu nggawe dandanan krim lan ora palsu nalika dipakai ing rai.

WHOLES~1

Barang NO 19
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur Krim, Gamelan, Sutra
Cocog kanggo 8 warna kasedhiya ing stok, warna liyane bisa dadi OEM
Konten Bersih 1.01 fl. oz (30mL)
Fungsi Ndhelikake pori-pori, Kontrol minyak, Campuran kanthi apik karo kulit alami, formula pelembab bisa ditrapake kanthi lancar ing rai.
Kita Janji GRATIS CRUELTY, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

WHOLES~2 WHOLES~3

Dhasar kita kanthi sampurna nggabungake konsep perawatan lan kaendahan ing siji efek dandanan. Tekstur cahya sing alus, alus, alus lan gampang ditolak, awet lan padhang, ngetokake kulit sing padhang ing wayah awan, kanthi kinclong sing alami lan transparan. Dhasar iki bisa uga pori-pori sing ora katon, lan ora lemu. Kulit bakal cepet menyang kulit, lan dandanan tanpa cacat katon lembab lan alami sedina muput, supaya sampeyan bisa ngilangi judhul "rai palsu" lan dadi alami kanthi apik.
Yayasan Luminous Silk ngemot pigmen kemurnian tinggi lan bahan-bahan resik sing minimal lan murni sing digiling kanthi alus kanggo tekstur cairan, tanpa masking sing mbukak luminitas alami kulit.

Temokake kenapa kita seneng karo dhasar iki:

1. Ringan, nyedhiyakake alangan fisik tumrap srengenge lan polusi sing sedina muput.

2. Rampung Satin, katon luwih padhang & sehat.

3. Wujudake cahya batin sampeyan. Diilhami dening sutra charmeuse, The Fabric of Kaisar, dhasar sing bercahaya iki meluncur tanpa bobot kanggo cahya sing padhang saka njero. nambah tekstur lan kabur ing cacat.

 

Werna Warna 

fg (1)

 

 

Cara Nggunakake

fg (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: