Pensil Alis Otomatis OEM Alami Mineral Alami Katon Pensil Alis 3 warna kanthi Sikat

Katrangan singkat:


Detail Produk

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (11)OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (2)

Napa Kita butuh pensil alis?

Alis minangka area rambut cekak ing ndhuwur mripat sing ngetutake bentuk pinggiran ngisor alis ing sawetara mamalia. Fungsi utamane yaiku nyegah kringet, banyu, lan lebu liyane supaya ora tiba ing soket mata, nanging uga penting kanggo komunikasi lan ekspresi wajah manungsa. Umume wong ngowahi alis kanthi cara ngilangi rambut lan dandanan.

Sampeyan mbutuhake potlot yen sampeyan pengin alis luwih padhang, isi celah ing antarane rambut utawa mbenerake bentuke. Bayangan kasebut bakal menehi volume alis. Nanging kanggo nggawe rambut nakal, sampeyan kudu nggunakake gel ekstra. Yen alis kanthi alami bentuk sing sampurna, cukup gunakake potlot utawa bayangan mripat.

 

Barang NO 4030-1  
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Werna  Coklat, Ireng, Coklat medium
Cocog kanggo Kabeh jinis kulit, mangga cocog karo warna rambut sampeyan kanggo milih warna pensil alis sing endi sing kudu dipilih.
Konten Bersih 1g
Fungsi Dandanan Kecantikan Alis
Kita Janji vegan lan 100% GRATIS-GRATIS gratis
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

 

Apa Kuwi?

WATERPROOF - Ora gampang fade, anti banyu, tahan kringet, tahan lama amarga wis suwe.

Gampang ditrapake - Papat pucuk garpu sing khas, gambar kontur alis lan terus warna kanthi rata kanthi bentuk alis sing sampeyan langkah pungkasan kanggo nggawe alis sing jelas lan alami.

SMUDGE-PROOF - Gampang nggambar alis stereo sing mulus lan sugih, tahan lecet, njaga alis kanthi katon sedina muput. Trep lan cepet kanggo ngilangi dandanan.

PENGGUNAAN - Tambahake alis kanthi ngisi kesenjangan kanggo nggawe tampilan alis alami sing diisi kanthi alis sing wis ditemtokake kanthi sampurna.

Tahan lama - Formula tahan lama mesthekake dandanan sampeyan bakal tahan sedina muput tanpa udan utawa udan liwat kringet, udan, lan uga olahraga banyu.

 

Kita Pensil Alis Otomatis nganggo sikat dikembangake kanggo mbantu nggawe alis sing tanpa cacat lan alami.

Desain refill segitiga sing dirancang khusus yaiku mbantu nggambar garis ing alis sampeyan, Tekstur lancar tanpa caking, kanthi alami bisa nggabungake alis sing apik sing bisa nggawe bingkai rai kanthi rapi.

Alis sampeyan bakal katon luwih lengkap, luwih polesan lan jelas. 

Gampang ditrapake, dadi cocog kanggo pemula lan profesional. Pulpen alis kanthi merata nyedhiyakake warna sing apik sing tahan sedina muput.

#No smudging / #No fading / # Easy to apply / # Gampang dicopot

# Waterproof / #Long awet / # Nggolek Alami

 

Cara Nggunakake Otomatis Pensil Alis kanggo nyusun bentuk alis sing sampurna?

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (1)

Pensil Alis kita anti banyu lan bukti kringet, nanging entheng sampeyan bisa kanthi gampang dicopot nganggo bantalan penghapus dandanan utawa banyu remover dandanan

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (12)

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (8) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (9) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (10) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (13) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (14)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane