Kepiye cara milih cairan pondasi paling apik?

Yayasan cair sing paling laris saiki ana 40 warna! Formula sing entheng lan tanpa minyak campuran alami dadi kulit kanthi finish semi-matte sing apik sing umure sedina muput. Formula cair mbantu mulihake tekstur kulit lan nada sing ora rata kanggo kulit sing luwih cerah. Cocog kanggo kabeh jinis kulit lan rumus entheng iki nyedhiyakake jangkoan kanggo mbantu warna kulit lan nyuda kulit kukul nalika digunakake kanggo ngresiki kulit.

Hei, kaendahan kulit berminyak! Ayo diwiwiti kanthi warta apik: Sing duwe pelumasan internal bisa ditambah karo kulit sing luwih alus sing ora gampang kerut lan asring nglindhungi sunar srengenge. Ditambah maneh - embun wis ana! Dadi, yay! Ana sing.

Nanging, ing sisih liyane, sing duwe kulit berminyak ngerti, kajaba sampeyan milih produk kanthi wicaksana, Slide nyata, lan tetep dandanan supaya tetep seger lan ora larut minangka perjuangan. Yayasan utamane cenderung tampil lan geser - lan kanthi lapisan dhasar sampeyan bisa ngetrapake kabeh perkara liyane kanthi tliti. Frustasi!

Makane penting banget yen sampeyan duwe kulit berminyak kanggo milih produk sing dirancang khusus kanggo jinis kulit. Yen sampeyan wis berjuang karo The Shine nanging ora nate nyoba produk sing cocog, dipercaya. Pengubah game total.

Mangkene rutinitas telung langkah kanggo ngetrapake basis dandanan ing kulit berminyak:

 

LANGKAH # 1: APLIKASI PRIMER KULIT LENGKAP

Kaget, primer dhasar sing mateng minangka produk sing apik kanggo kulit berminyak! Iku mung lapisan daya tambahan kanggo rai! Digunakake kanthi dhasar, Penghapus Pori Instan Pori Kulit Bayi non-comedogenik lan Dandanan Utama Studio Wajah Utama ing Blur + Pore Minimize nggawe pori-pori ora katon, ngethok lan mbantu makeup luwih suwe.

news (1)

LANGKAH # 2: APLIKASI FOUNDATION FOR KULIT MINYAK

Disaranake dhasar sing paling apik kanggo kulit berminyak, Jinfuya Matte + Foundation Tanpa Pori. Yayasan jangkoan menengah sing menang penghargaan iki nduwe senjata rahasia sing dipasang ing njero lemah - kanthi alami nyedhot minyak, lempung sing mateng! Uga dikemas nganggo serbuk mikro efek super sing ngontrol kinclong lan kabur ing pori-pori tanpa kulit utawa residu. Lan katon kaya kulit — alami banget lan apik banget.

nes2

Sampeyan uga bisa nyoba Jinfuya Shine-Free + Balance Stick Foundation. Yayasan tongkat angel yen sampeyan duwe kulit berminyak - formula, alamiah, super krim. Nanging pondasi tongkat entheng iki duwe inti bubuk anti-bersinar khusus ing njero sing bisa larut karo minyak kanthi saben geser!

Temokake shade Yayasan Jinfuya nganggo alat Jinfuya Regimen Finder.

 

LANGKAH # 3: APLIKASI GETEKAN KULIT KULIT MINYAK

Yen sampeyan duwe kulit berminyak, mesthine sampeyan wis duwe bubuk ing arsenal kecantikan - yaiku solusi sing cepet banget. Nanging! Ora kabeh digawe padha.

Bubuk sing ditindhes - lan uga sawetara bubuk lepas - asring diisi minyak. Sanajan bisa uga menehi solusi cepet kanggo grease, bisa uga nyumbang kanggo rasa makeup sampeyan. Pilihan kita? Dibuwang dandanan lan sedina muput, Powder Loose Control Bebas Bebas Sinar njaga kulit tetep seger, resik, lan bebas cemlorot nganti pirang-pirang jam, lan miturut jeneng kasebut, 100% minyak gratis.


Wektu kiriman: Mar-08-2021