Warta

  • Welcome to Jinfuya cosmetics Beauty made for you

    Sugeng rawuh ing Jinfuya kosmetik Kecantikan sing digawe kanggo sampeyan

    Jinfuya Kosmetik kanthi bangga didegake lan tuwuh ing Kutha Malaikat. Iki minangka merek kecantikan sing inovatif lan berkembang sing bisa nyedhiyakake kosmetik tanpa kewan sing paling apik. Kita peduli karo kemampuan lan inklusif, lan nyengkuyung komunitas pecinta kecantikan supaya bisa ngrangkul lan nyoba dandanan. We ...
    Waca liyane
  • what is the eye shadow

    apa bayangan mripat

    Bayangan mripat minangka kosmetik sing ditrapake ing kelopak mata lan ing ngisor alis. Biasane digunakake kanggo nggawe mripate panganggo katon katon katon luwih menarik. Bayangan mripat nambah ambane lan ukuran ing mripat, nglengkapi warna mata, utawa mung narik kawigaten mripat. Mripat sh ...
    Waca liyane
  • How to choose the best foundation fluid?

    Kepiye cara milih cairan pondasi paling apik?

    Yayasan cair sing paling laris saiki ana 40 warna! Formula sing entheng lan tanpa minyak campuran alami dadi kulit kanthi finish semi-matte sing apik sing umure sedina muput. Formula cair mbantu mulihake tekstur kulit lan nada sing ora rata kanggo kulit sing luwih cerah. Sampurna kanggo kabeh jinis kulit lan ...
    Waca liyane
  • How to finish a Makeup Progress

    Cara ngrampungake Makeup Progress

    Ing babagan dandanan, acing wajah sampeyan kudu dadi urutan bisnis kaping pisanan sadurunge pindhah menyang dandanan lambe lan riasan mripat. Nanging samubarang bisa dadi rumit. Apa sampeyan pancen butuh primer? Apa concealer teka sadurunge utawa sawise madegé? Kita lagi teka kanggo njupuk ramalan metu saka persamaan karo ...
    Waca liyane