Primer Dasar Rias Sampurna kanggo kabeh jinis kulit Matte Finish Mineral Infuse Face Primer kanggo Nggawe Dasar Gamelan

Katrangan singkat:


Detail Produk

mineral (7)

Apa Kuwi?

Mineral Primer Pasuryanyaiku gegaman rahasia kanggo praupan tanpa cacat. Nalika ditrapake sadurunge dandanan, pangkalan iki bakal menehi rontog matte alami kaya bayi, nalika nggabungake minyak lan garing. Sampeyan bisa nggawe yayasan kanggo nindakake tugas lan ora macet ing papan sing salah nalika nyepetake palet (rai) kanggo bubuk utawa dandanan lengkap - sampeyan mutusake. Jinfuya disebarake supaya kecantikan sing paling apik bisa diakses saben mripat, lambe, lan rai. Orisinalitas sampeyan tanpa wates, lan kita inspirasi kanggo nggawe sampeyan unik. Saka panjelajah awal nganti kecantikan sing kepengin banget gaya - glam utawa praupan, minimalis, maksimal lan saben tampilan ing antarane - kita kanggo saben mripat, lambe, lan pasuryan. Bangga dadi 100% vegan lan tanpa kekejeman, ing saindenging jagad.

 

Temokake kenapa kita seneng karo Primer iki

1. Formula sutra tanpa bobot iku cocog kanggo kabeh jinis kulit

2. Cocog kanggo nggawe basis sing lancar kanggo pondasi. Isi garis sing apik lan saring kulit sampeyan.

3. Bebas kejem, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.

Barang NO J0255
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur Gamelan, Rampung tanpa cacat. Ringan, formula sutra
Cocog kanggo Kabeh Jinis Kulit
Konten Bersih 0,47 oz. (14 mL)
Fungsi Nggawe Pangkalan Gamelan, Ngisi Garis sing Apik, Nyaring Komplek
Kita Janji GRATIS CRUELTY, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

 003

002

Pitakon lan Wangsulan:
1. Apa primer iki apik kanggo kulit garing?

Utamane pancen fleksibel lan bisa digunakake kanthi macem-macem jinis kulit. Kanggo kulit garing, disaranake moisturizing banjur gunakake primer iki kanggo asil sing paling apik.

2. Apa produk iki ndhelikake kemerahan?

Dadi sutra butter sing mulus, supaya sampeyan bisa ndhelikake apa wae sing pengin sampeyan ndhelikake kanthi abang kaya sing dakkerteni amarga aku ora duwe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: