Foundation tanpa cairan matte Liquid tanpa minyak tanpa wates Lengkap jangkoan makeup tahan 20ml kanthi SPF15

Katrangan singkat:

Apa Kuwi?
Foundation tanpa cairan matte Liquid J203 jangkoan lengkap, bobot entheng, fitur ing formula bebas minyak tinimbang campuran alami dadi kulit kanthi finish semi-matte sing apik sing suwene sedina muput, Mbantu mbenerake tekstur kulit sing ora rata lan duwe 40 warna , cocog banget kanggo meh kabeh jinis kulit.


Detail Produk

Apa Kuwi?
Foundation tanpa cairan matte Liquid J203 jangkoan lengkap, bobot entheng, fitur ing formula bebas minyak tinimbang campuran alami dadi kulit kanthi finish semi-matte sing apik sing suwene sedina muput, Mbantu mbenerake tekstur kulit sing ora rata lan duwe 40 warna , cocog banget kanggo meh kabeh jinis kulit.

2

 

Barang NO J203
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur Matte finish, jangkoan lengkap, Gamelan, awet, tahan banyu, finish tanpa cacat. Ringan, Formula Tanpa Minyak , Kanthi SPF15
Cocog kanggo Luwih saka 40 warna biasane cocog karo kabeh warna kulit
Konten Bersih 0,68 fl. oz (20 mL)
Fungsi Mulihake tekstur kulit ora rata, rumus Cairan sampurna kanggo kabeh jinis kulit
Kita Janji GRATIS CRUELTY, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

 

Yayasan rampung tanpa cacat minangka senjata rahasia sampeyan supaya katon paling apik. Werna suci dhasar sing lengkap, formula cairan krim iki ngluncur ing kulit kaya ngimpi - nyetel panggung kanggo tampilan sing dikarepake. Kanggo jangkoan sing luwih gedhe, campuran karo pelembab saben dina. Kanggo cemara sing embun, campuran karo pelembab rai sing shimmery. Setel karo aplikasi bubuk ringan kanggo pendekatan minimalis, utawa kanthi kandel nganggo lambe Abang lan eyeliner ireng kanggo para maksimal. 

Dhasar kita nggawe Beauty sing paling apik bisa diakses saben praupan. Orisinalitas sampeyan tanpa wates, lan kita inspirasi kanggo nggawe sampeyan unik. Saka panjelajah awal nganti junkie-glam kecantikan sing kepengin banget karo tren utawa praupan telanjang, minimalis, maksimal lan saben tampilan ing antarane-kita kanggo saben mripat, lambe, lan rai. Bangga dadi 100% vegan lan tanpa kekejeman, ing saindenging jagad.

Temokake kenapa kita seneng karo dhasar iki:
1. Formula sing entheng, jangkep lengkap, tanpa minyak campuran alami dadi kulit kanggo ngrampungake semi-matte sing apik sing suwene sedina muput.
2. Formula cair mbantu mulihake tekstur kulit lan nada sing ora rata kanggo kulit sing luwih cerah.Nyedhiyakake SPF-15 kanggo nglindhungi kulit saka karusakan srengenge.
3. Bebas bahan bakar, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.

 

Werna Warna 

Flawless-oil-free matte-Liquid-foundation-Full-coverage-20ml-long-lasting-makeup (3)

Tes lengen

Flawless-oil-free matte-Liquid-foundation-Full-coverage-20ml-long-lasting-makeup (2)

Cara Nggunakake

Flawless-oil-free matte-Liquid-foundation-Full-coverage-20ml-long-lasting-makeup (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: