apa bayangan mripat

Bayangan mripat minangka kosmetik sing ditrapake ing kelopak mata lan ing ngisor alis. Biasane digunakake kanggo nggawe mripate panganggo katon katon katon luwih menarik.

nes34

Bayangan mripat nambah ambane lan ukuran ing mripat, nglengkapi warna mata, utawa mung narik kawigaten mripat. Bayangan mripat kanthi macem-macem warna lan tekstur. Biasane digawe saka bubuk lan mika, nanging uga bisa ditemokake kanthi bentuk cair, potlot, utawa mousse. Sipil ing saindenging jagad nggunakake bayangan mripat - utamane kanggo wanita, nanging uga kanggo pria.

Ing masarakat Kulon, iki dianggep minangka kosmetik feminin, sanajan digunakake pria. Rata-rata, jarak antarane bulu mata lan alis kaping pindho luwih gedhe tinimbang wanita tinimbang pria. Dadi bayangan mripat pucet kanthi visual nggedhekake wilayah iki lan duwe pengaruh feminin. Ing mode Gothic, bayangan mripat kanthi warna ireng utawa padha karo jinis dandanan mata liyane misuwur ing antarane para jender kasebut.

Akeh wong nggunakake bayangan mripat mung kanggo nambah penampilan, nanging uga biasane digunakake ing teater lan lakon liyane, kanggo nggawe tampilan kenangan, kanthi warna sing cerah lan malah lucu.

Gumantung saka warna kulit lan pengalaman, efek saka bayangan mripat biasane ngasilake glamor lan narik perhatian. Panganggone bayangan mripat nyoba nurun bayangan mripat alami sing dipamerake sawetara wanita amarga pigmentasi sing beda alami ing kelopak mata. Bayangan mripat alami bisa katon saka glossy nganti kelopak mata, kanthi nada jambon, utawa uga tampilan perak.


Wektu kiriman: Mar-08-2021