Cara ngrampungake Makeup Progress

Ing babagan dandanan, acing wajah sampeyan kudu dadi urutan bisnis kaping pisanan sadurunge pindhah menyang dandanan lambe lan riasan mripat. Nanging samubarang bisa dadi rumit. Apa sampeyan pancen butuh primer? Apa concealer teka sadurunge utawa sawise madegé? Kita lagi teka kanggo mbedhek metu saka persamaan kanthi pandhuan langkah-langkah kanggo ngetrapake dandanan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Tips kanggo riasan kanggo referensi:

LANGKAH 1: PRIMER

Nggunakake primer minangka salah sawijining prekara sing paling apik nalika nggunakake dandanan. Primer bisa mbantu dandanan sampeyan nganggo kanthi luwih rata-rata sadina. Pilih sepisanan kanthi finish sing mencorong yen sampeyan duwe kulit garing utawa primer kanthi finish matte yen duwe kulit berminyak. Ora preduli sampeyan milih sing luwih dhisik, olesake ing pasuryan utawa area sing dituju, gumantung karo keprigelan kulit tartamtu.

news (1)

LANGKAH 2: WARNA Bener CONCEALER

Apa lingkaran ireng ing mripat utawa abang sing pengin didhelikake? Saiki waktune nggunakake concealer warna kanggo ndhelikake iki. Cukup campuran sawetara piranti ndhelikake warna kanthi tliti sing dituju nggunakake driji.

news (3)

LANGKAH 3: Dhasar

Praupan sampeyan ora bakal lengkap tanpa dhasar cilik! Ana macem-macem jinis dhasar sing ana ing kana, mula pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe kulit berminyak, sampeyan bisa uga pengin nggunakake dhasar finish matte (alias ora mengkilap). Saliyane, yen sampeyan duwe kulit garing, minangka landasan finish sing sumringah, bisa uga dadi pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan. 

news (2)

LANGKAH 4: BRONZER, BLUSH, LAN / UTAWA LEBIH LANJUT

Sabanjure: Entuk cemlorot utawa palsu nada rosy kanthi nglamar bronzer, blush lan highlighter. Sajrone bronzer lan highlighter, lebokake ing wilayah sing srengenge lumrahe nyerang rai (bathuke, irung, pipi, lan dagu). 

news (4)


Wektu kiriman: Mar-08-2021