Liputan lengkap cair cair 6ml matte rampung 16 jam suwene makeup dandanan kanthi kualitas tinggi

Katrangan singkat:

Apa Kuwi?
Jangkoan lengkap Matte cair concealer J202, jangkoan lengkap, 16 jam ndhelikake ndhelik, mbenerake, kontur lan sorot kanggo kulit tanpa cacat.


Detail Produk

Barang NO J202
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur Matte finish, Liputan lengkap, Krim, Gamelan, 16 jam nganggo,Anti banyu, tanpa cacat
Cocog kanggo Luwih saka 20 warna biasane cocog karo kabeh warna kulit
Konten Bersih 0,203 fl. oz (6mL)
Fungsi Ndhelikake pori-pori, bunderan peteng ing mripat. Abang lan mbenerake nada kulit sing ora rata
Kita Janji GRATIS CRUELTY, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

Jangkoan lengkap Matte cair concealer J202, jangkoan lengkap, 16 jam ndhelikake ndhelik, mbenerake, kontur lan sorot kanggo kulit tanpa cacat.

Concealer ing matte rampung karo 7 warna nada dering keren, 10 warna netral, lan 10 warna nada anget.

Kabeh kalebu macem-macem warna saka warna cahya nganti jero.

concealer make up (2)

concealer make up (1)

concealer make up (3)

concealer make up (4)

concealer make up (1)

 

 

Iki gampang dadi concealer paling apik sing bisa entuk rega kasebut. Sugih banget lan ono krime, lan menehi jangkoan tanpa dikeringake kanthi jelas. Kanthi efektif nutupi cacat, bekas, kukul, kukul, pori-pori rai lan liya-liyane. Utawa bisa digunakake minangka lip concealer & penyorot wajah. Bisa digunakake kanthi akeh jinis kulit, non-lipatan, matte finish sing bisa nganggo kaping pindho suwene paling ndhelik prestise.

custom concealer

Color Shade (1)

 

 

1. Tutup jangkep kanthi matte, nyandhang 16 jam kanggo ndhelik, ndandani, kontur lan sorot kanggo kulit tanpa cacat.
2. Pelamar gedhe kanggo aplikasi sing padha lan tepat.
3. GRATIS-GRATIS, vegan lan 100% gratis saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
4. Formula nyeimbangkan minyak kanthi tepat, dadi pungkasane matte
5. Bahan-bahan utama moisturize, nalika mbantu ngontrol cahya.

Wenehi kontur praupane luwih telung dimensi. Formula tahan banyu lan kringet nyerep minyak kanggo entuk asil awet. Ayo kaendahan dadi saben dinten, lan ngajari wanita supaya dadi bocah wadon sing ayu lan seksi.

 

Cara Nggunakake

Full Coverage Hydrate  (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: