Cakupan lengkap hidrat Liquid concealer 6ml kanthi finish Matte sing nyedhiyakake Kabeh dina nganggo dandanan tahan lama

Katrangan singkat:

Apa Kuwi?
Full Coverage Hydrate Concealer J202A Menehi kulit hidrasi kanggo ngrampungake satin sing ora ana serpihan. Lan jangkoan Dhuwur, nganggo maneh lan sampurna kanggo ndhelikake bunderan mripat sing abang lan bintik-bintik sing surem.


Detail Produk

Barang NO J202A
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur Krim, Gamelan, Rampung Satin, Cakupan lengkap, awet,Waterproof, hydrate, Flawless
Cocog kanggo Luwih saka 20 warna biasane cocog karo kabeh warna kulit
Konten Bersih 0,203 fl. oz (6mL)
Fungsi Ndhelikake pori-pori, bunderan peteng ing mripat. Abang lan mbenerake nada kulit sing ora rata
Kita Janji GRATIS CRUELTY, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

Apa Kuwi?

Concealer Hidrate Cakupan LengkapJ202A Menehi kulit hidrasi kanggo ngrampungake satin sing ora flake. Lan jangkoan Dhuwur, nganggo maneh lan sampurna kanggo ndhelikake bunderan mripat sing abang lan bintik-bintik sing surem.

 

concealer make up (2)

 

Ndhelik jangkoan lengkap ikiminangka gegaman rahasia kanggo nyedhiyakake wajah sing paling apik. Wutah suci sing ndhelikake tingkat sabanjure, formula krim sing kaya kelembapan iki campuran kaya tataran kulit nomer loro kanggo tampilan sing dikarepake. Setel karo aplikasi bubuk ringan kanggo pendekatan alami, minimalis, utawa maksimalis kanthi maksimal kanthi lambe abang sing kandel lan eyeliner ireng.

 

 

concealer make up (3)

 

Wenehi kontur praupane luwih telung dimensi. Formula tahan banyu lan kringet nyerep minyak kanggo entuk asil awet. Ayo kaendahan dadi saben dinten, lan ngajari wanita supaya dadi bocah wadon sing ayu lan seksi.

1.Bebas kejem, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
2.Menehi kulit hidrasi kanggo finish satin sing ora flake.
3.Gunakake teken kanggo nutupi tutup menyang area sing dipengini lan pateni alon-alon nganggo driji, sikat utawa spons.
4.Kasedhiya kanthi 23 warna sing beda.
Cakupan dhuwur, ageman dawa lan sampurna kanggo ndhelikake bintik-bintik cilik lan lingkaran sing ana ing mripat.

 

concealer make up (4)

concealer make up (1)

concealer make up (1)

Cara Nggunakake

Full Coverage Hydrate  (1)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: