FAQ

FAQjuan
Q1: Apa sampeyan bisa menehi conto sadurunge pesen kanthi jumlah akeh?

A1: Ya, kita duwe conto sing kasedhiya kanggo dikirim langsung supaya klien mriksa kualitas

P2: Apa sampeyan bisa nggawe merek yen aku duwe desain dhewe?

A2: Ya, kita bisa nyedhiyani layanan paket sing disesuaikan karo sampeyan, waca rincian liyane karo kita.

P3: Kapan sampeyan bisa ngirim pesen yen aku wis mbayar?

A3: Kita bisa langsung ngirim sampeyan yen duwe barang ing stok.

P4: Apa MOQ (jumlah minimal) kanggo produk merek?

A4: MOQ adhedhasar pilihan urutan lan kemasan sing beda. Bisa dirembug, hubungi kita kanggo rincian liyane.

P5: Apa sampeyan pabrik?

A5: Ya, kita wis spesialis ing bidang kosmetik lan perawatan kulit pirang-pirang taun, Sugeng rawuh ing pabrik.

P6: Dhuwit apa sing sampeyan dagang?

A6: Kita nindakake bisnis internasional kanthi RMB / USD / HKD / EURO / POUND.

Pengin kerja sama kita?