Dandanan alis

  • OEM Automatic Eyebrow Pencil Smooth Mineral Natural Looking 3 color Brow Pencil with Brush

    Pensil Alis Otomatis OEM Alami Mineral Alami Katon Pensil Alis 3 warna kanthi Sikat

    Napa Kita butuh pensil alis? Alis minangka area rambut cekak ing ndhuwur mripat sing ngetutake bentuk pinggiran ngisor alis ing sawetara mamalia. Fungsi utamane yaiku nyegah kringet, banyu, lan lebu liyane supaya ora tiba ing soket mata, nanging uga penting kanggo komunikasi lan ekspresi wajah manungsa. Umume wong ngowahi alis kanthi cara ngilangi rambut lan dandanan. Sampeyan butuh potlot yen pengin alis luwih padhang, isi ...