Logo Khusus Matte lipgloss tahan lama 40 warna Lip Tint Pigmen Tinggi Waterproof Matte Liquid Lipstik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Custom-Logo (4)

Apa Kuwi?

Lipgloss iki menehi lambemu godaan sing kebak lan sensu. dirumus nganggo kemasan matte sing mewah, alus kaya sutra. Kualitas tinggi, ukuran Portable, gampang digawa. Cocog kanggo panggunaan profesional utawa panggunaan omah. Ora preduli warna apa sing dikarepake ati, sampeyan bakal tampil apik kanthi matte. Tekstur kasebut alus lan alus, lan tekstur matte gampang digawe dandanan lambe sing apik. Werna lengkap, warna sugih, rendering warna dhuwur. Efek anti banyu lan kringet sing apik, ora tetep ing cangkir, lan ora gampang ilang dandanan.

Tekstur matte anyar, awet nanging ora kenceng

1. Tekstur sutra. Cangkir Silky, Gamelan lan ora tetep, ora luntur

2. Efek pewarna matte luar biasa. Garis lambe lurus, warnane akeh

3. Kepala sikat silikon. Werna gampang, entheng lan ora kenceng.

4. Cilik lan entheng, gampang digawa.

Custom-Logo (1)

Barang NO J0244
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur Matte, Waterproof lan Lip Tahan Lama
Cocog kanggo Luwih saka 40 warna biasane cocog karo kabeh warna kulit
Konten Bersih 8mL
Fungsi Lip gloss tahan banyu tahan lama nggawe sampeyan lambe seksi lan semangat semangat. Werna warna cocog karo kabutuhan saben dinane lan cocog kanggo macem-macem acara.
Kita Janji Vegan lan 100% Bebas Kekerasan
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

Cara Nggunakake
1. Gambarake kontur lambe nganggo potlot lambe, banjur dicet nganggo lipstik, banjur lukis cukup lip gloss ing tengah lambe.

2. Aja lali nggambar lip gloss saka tengah lambe sing nyebar metu, pinggir lambe kudu dicet tipis.

3. Yen langsung ditrapake gloss lambe ing lambe, luwih becik sampeyan aja kakehan garis lambe cat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: