Logo Kustom Tahan Lama Cairan Glitter Eyeshadow 14 Werna Waterproof Kacepetan Pigmentasi Cermin Metalik Cair

Katrangan singkat:


Detail Produk

1

Apa Kuwi?

Eyeshadow cair minangka bayangan cair berkilau berdampak tinggi lan menehi warna kandel super jenuh lan efek multi-dimensi.

Luwih alami tinimbang bubuk bayangan mripat, alami kontak karo kulit, efek dandanan mripat tanpa cacat. Goleki tampilan mripat kanthi amplop siji-swipe kanthi eyeshadow cair buram iki, dirumus kanggo nyandhang sing nyaman, minimal metu lan pengaruh dhuwur; lan gunakake driji utawa sikat eyeshadow sing rata lan aplikasi dhewe kanggo tampilan sing alus lan alus, utawa lapisan ing sisih ndhuwur eyeshadow kanggo sing luwih dramatis.

Kanggo aplikasi, celupake aplikator menyang tabung banjur lebokake tutup. Campuran warna shimmery sing kuat. Iki minangka formula sing ora lengket, entheng, lan nyaman sing cepet garing kanggo mbantu nyuda fallout.

4

Sinau kenapa kita seneng eyeshadow cair iki:

1. Bayangan mripat sing cair luwih alami tinimbang bubuk bayangan mripat, alami kontak karo kulit, efek dandanan mata sing tanpa cacat.
2. Bayangan mripat shimmer uga duwe efek modifikasi tartamtu. Bayangan mripat sing apik bakal nggawe efek kabeh riasan saya apik.

3. Partikel kulit ing mripat nambah saturasi, nggawe mripat katon luwih telung dimensi. Yen digunakake kanggo sore, mripat bakal luwih padhang ing peteng lan dadi fokus glamor.

4. Mupangate: Shimmer multi-dimensi, warna kandel Super-jenuh, Kasedhiya kanthi 6shades, Glide Glide, Tekstur Non-lengket, Ringan lan krasa kepenak, Cepet garing kanggo nyuda fallout.

 

 

Barang NO J203
Merek Jinfuya utawa Gawe Merek Sampeyan Dhewe
Tekstur kontak alami karo kulit, efek dandanan mata sing tanpa cacat,Cairan Glitter Eyeshadow, Awet dawa, shimmer lan shadow mripat, pangatusan cepet-cepet, dandanan kanggo mripat glitter dandan
Cocog kanggo luwih alami tinimbang bubuk bayangan mripat
Konten Bersih 0,10 fl. oz (6 ml)
Fungsi Formula cair cocok kanggo kabeh jinis kulit
Kita Janji Bebas kejem, vegan lan 100% bebas saka Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, lan Hydroquinone.
Babagan OEM Werna warna, paket Logo, bahan bisa disesuaikan

Werna Warna 

A5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: