Babagan Kita

Guangzhou Jinfuya Cosmetics Co., Ltd, minangka pabrikan profesional ing China kanthi pirang-pirang taun pengalaman kosmetik OEM lan ODM lan perdagangan internasional, dununge ing Li wan Plaza, Guangzhou, China. Wiwit taun 2018, kita wis nggawe layanan kosmetik mandeg lengkap, kalebu nyediakake layanan OEM ODM, ngrumusake pangembangan, konsultasi pemasaran merek kosmetik supaya bisa gampang duwe lan ngoperasikake merek dhewe. Kita mesthi ngetutake nilai kualitas dhisik, kerjasama win-win minangka kunci sukses perusahaan.

Produk utamane kalebu bayang-bayang mripat, pondasi, lipstik, wadhah, blushes, Makeup Primer, bubuk rai, mascaras, eyeliner, setelan semprotan, serum pertumbuhan eyelash, semprotan pertumbuhan rambut lan dandanan kosmetik lan produk perawatan kulit.

Lokakarya Produksi

Kita duwe pabrik modern sing jembar 20000 meter persegi kanthi fasilitas modern, lokakarya produksi dirancang lan dibangun kanthi cocog karo standar GMPC. Kita duwe kamar resik Kelas 100.000 otomatis sing resik kanggo bahan sing cocog karo kosmetik lan ngisi lan ana Sistem Kontrol Produksi Cerdas. Lokakarya produksi dilengkapi sistem pendingin udara pusat canggih lan peralatan eksperimen lan inspeksi Impor. Kita duwe standar operasi kelas donya, saben produk bisa dilacak liwat sistem kanggo njamin stabilitas lan keamanan produk. 

15 lini produksi kanthi pengaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman. Tim profesional kalebu desain grafis, kemasan Logo, penjualan dibangun kanggo nyedhiyakake pelanggan karo layanan OEM lan ODM kalebu layanan label pribadi, layanan pencetakan logo khusus lan layanan logistik. Uga layanan pemasaran branding.

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad kalebu AS, Amerika Selatan, Kanada, Inggris, Jerman, Prancis, Walanda, Rusia, Jepang, Australia, Vietnam, Filipina, lan liya-liyane luwih saka 50 negara.

Sugeng rawuh kanthi sambutan pesenan nyoba mitra anyar lan ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo wong ing saindenging jagad lan tuwuh bareng-bareng ing wektu sing cedhak. 

Gudang