Madeg ing taun 2018, Guangzhou Jinfuya Cosmetics Co., Ltd, dununge ing Guangzhou, kanthi area pabrik udakara 20.000 meter persegi, Jinfuya minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset, ngrancang, manufaktur kanthi adol. Kisaran bisnis kita kalebu: Lip makeup, lipstik, lip gloss, lip palem, Face: foundation, concealer, remover, longgar, setting spray, Eye: eyeshadow, eyeliner, mascara lan produk relatif liyane.

maca liyane
ndeleng kabeh